*   Półmisek mięs na grillu opiekanych

     (filety z indyka, wołu i wieprza pospołu)  .........................  240g   23,00

*   Kotlet schabowy wielki bez kości dobrze rozbity  ............  130g    12,00

*   Schab po zbójnicku  .........................................    wg wagi/100g     9,00

*   Golonka peklowana kości pozbawiona  .............  wg wagi/100g     7,00

*   Szaszłyk wieprzowy boczkiem przekładany,

     a krążkami cebulki i papryką przyprawiony  .....  wg wagi/100g     8,00

*   Pieczeń wieprzowa po prowansalsku  ..............................  150g   14,00

*   Gulasz wieprzowy po staropolsku  ...................................  200g   10,00

*   Żeberka wieprzowe  ............................................wg wagi/100g     7,00

*   Zrazy zawijane, boczkiem i ogórkiem nadziewane

     z kaszą gryczaną i sosem grzybowym ..............................  150g   15,00

*   Placek po zbójnicku z gulaszem, wiórkami

     żółtego sera sypany a potem śmietaną polany  ...............  1szt.   16,00

*   Naleśnik po meksykańsku  ...............................................  1 szt.   14,00

*   Rolada szpinakowa  ...................................................................    12,00

*   Rogalik schabowy pieczarkami nadziewany ....................  150g   16,00

strona główna | galeria | plan koncertów | menu | mapka | e-mail